Google+ Followers

maandag 13 april 2015

Artspecially Stempelbeurs 201510 Jaar Artspecially! Tijd voor een feestje. Ik ben het hele weekend geweest met hotelarrangement, dat betekend dus in de avond nog 2 uur extra workshops! Veel tijd om te shoppen had ik niet, heb maar liefst 17 workshops gedaan dit weekend en ze staan allemaal in deze blog. Ik had eerst even mijn twijfels over de stempellap van dit jaar, maar dankzij de leuke workshops heb ik hem toch besteld. Er waren weer heel veel leuke workshops, moeilijk om te kiezen wat nou echt de leukste was. Dus heb ik van iedere dag/ hotel de leukste uitgekozen.

Op zaterdag vond ik de Brusho workshop (Art Specially Team) het leukst, de uitleg was fantastisch en ik heb er echt wat van geleerd. Ben dan ook erg trots op mijn kaart. Ik had nog nooit eerder gestempeld met Brusho en ik ga deze techniek zeker vaker gebruiken.

In het hotel heb ik 4 workshops gedaan. Voor het eerst Zentangle gedaan bij een workshop en vond het erg leuk om te doen. De leukste workshop van deze avond vond ik de skyline met een gekleurd rechthoekje gemaakt met Distress ink. Heel simpel eigenlijk, maar het laat je kaartje echt spreken. Dit ga ik thuis zeker vaker toepassen.Op de zondag heb ik 7 workshops gedaan en eigenlijk kan ik niet kiezen welke in nou het leukste vond. 4 workshops staan duidelijk bovenaan op die dag: de sunset die ik heb gemaakt bij Stampin Up, De airbrushworkshop met copic markers van Annie Fransen, de workshop met Posca stiften & De workshop in het Duits waar ik de kaart met de 2 blauwe vogeltjes en veertjes heb gemaakt. 

Als ik dan toch moet kiezen ga ik voor de Copic marker workshop, omdat ik nog nooit hiermee heb gewerkt en dat fantastische apparaat heb kunnen uitproberen. Daarnaast zijn die vogel stempels (crazy birds) van Tim Holtz echt fantastisch! Geen wonder dat ze zaterdag al na 1 uur overal uitverkocht waren. Ik heb ze besteld, hopelijk heb ik ze snel!


De workshop met Posca stiften staan zeker op 2, ik heb ze 1x eerder gebruikt bij een workshop op de Krea Doe. Maar bij deze workshop heb ik alle mogelijkheden gezien met de stiften. Ik was er stil van toen de dame van de workshop liet zien waar ze de stiften allemaal voor gebruikt heeft (schoenen, jas, blazer, tas) de mogelijkheden zijn oneindig. Ik heb hier geleerd dat ik de stiften op mijn project met elkaar kan blenden met mijn waterbrush als de kleuren nog nat zijn. Ik vond het prachtig om te doen.Hieronder de rest van de workshops die ik op zaterdag heb gedaan:
 De workshops in het hotel:
 De workshops van zondag:
Dit jaar ben ik begonnen met het maken van ATC's (Artist Trading Cards) en ik heb er behoorlijk wat gemaakt. Op beide dagen was er tijdens de lunchpauze van de workshops een ruilmoment hiervoor. Ik heb al mijn kaartjes meegenomen om ze voor het eerst te kunnen ruilen. Op zaterdag was het echt heel druk, was nog niet klaar met ruilen of ik kreeg de volgende map onder mijn neus. Ik vond het heel leuk om te doen en te zien wat andere mensen hebben gemaakt. Ik heb zeker inspiratie gekregen voor mijn volgende kaartjes. Er waren ook veel Duitsers aanwezig tijdens het ruilen dus mijn map is meteen internationaal hoera! :) Ruilen op de zondag stelde niet veel voor, maar iets van 10 mensen om mee te ruilen. Gelukkig had ik mijn slag al geslagen de dag ervoor. Hier een korte impressie van het ruilmoment:Met de winning monday's hebben mijn moeder en ik allebei een prijs gewonnen bij Artspecially. Tijdens het event konden we onze prijzen ophalen. Ik had een set WoW embossing poeder en mijn moeder heeft de Pan Pastels gewonnen.


11 opmerkingen:

 1. Het was inderdaad een fantastisch en jij hebt hele mooie kaarten gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk verslag! en ik ben blij met al mijn ATCs van jouw hand :-)
  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Dankje! Ik vond het leuk om te ruilen en ben alweer druk bezig voor volgend jaar :)

   Verwijderen
 3. Leuk om het zo te lezen en de kaarten te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooie kaarten heb je gemaakt!
  Mag ik eens vragen,ik was er alleen op zaterdag en alle workshops zaten steeds vol,hoe stempel je met bruscho? Ik heb het wel gekocht,maar er mee stempelen? Hoe dan? Groetjes Anne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op een bordje strooi je wat brusho korreltjes en met een heel klein beetje water en een kwastje smeer je dat over je stempel heen en dan kun je hem stempelen. als je teveel water gebruikt is je stempel minder gedetailleerd. Je kunt ook meerdere kleuren tegelijk gebruiken, maar dan moet je ze niet door elkaar smeren op je stempel maar juist naast elkaar. als je klaar bent met voorbereiden van je stempel en hij is ondertussen te droog geworden kun je hem weer een beetje nat maken met de minimister. Hopelijk heb je wat aan mijn uitleg :)

   Verwijderen
  2. Nog bedankt voor je uitleg,ik heb het inmiddels geprobeerd en het is gelukt!
   Leuk om te doen!

   Verwijderen
 5. Gezellig verslag Lysette!! We gaan maar weer sparen voor volgend jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt leuke creaties gemaakt voor mij de allergrootste de Sky line en de crazy birds zo mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bravo ! que de belles créations ! plumes oiseaux les couleurs, tout est délirant, j'adore !

  BeantwoordenVerwijderen