zaterdag 3 oktober 2015

Art Specially Winning Monday #4Art Specially heeft deze keer een hele bijzondere winning monday. Het is een poster wedstrijd, de kaart van de winnaar komt op de poster van Art Specially Stepelevent (eeuwige roem!). Daar bovenop krijgt de winnaar 100 euro shoptegoed te besteden bij Art Specially. Met het thema ben je helemaal vrij, de enige regel: de kaart moet gestempeld zijn. Wat natuurlijk best logisch is. Ik heb even goed na zitten denken over welke kant ik op moest gaan met mijn kaart. Ik heb ervoor gekozen bij mezelf te blijven. Mijn stijl is toch wel werken met Distress ink, embossing poeder en plat werken. Dat betekend dus veel afdekken met vloeibaar rubber zodat je diepte kan creëren en een vlakke kaart blijft houden. De stempelkeuze staat ook dicht bij mezelf: Dieren!!! Ik hou het meest van gekke katten stempels en stempels met een safari thema. Ik heb de kaart redelijk druk gemaakt, maar het ook weer simpel gehouden door maar 2 kleuren te gebruiken.


Materialen:
- Kaisercraft Clear Stamps Rocks texture CS875 -
- Katzelkraft Les Anthropomorphes Zebra French Style KTZ141 -
- Animal print clearstamps -
- Clear embossing poeder -
- Talens Liquid Masking Film -
- Distress ink Peacock Feathers -
- Distress ink Spiced Marmalade -
- Ink blending tool -
- Koi waterbrush -


UPDATE:

Nooit, maar dan ook nooit had ik gedacht deze wedstrijd te winnen. Nagelbijtend, zwetend zat ik het filmpje van de uitslag te kijken met mijn moeder en oma. Mijn naam lichtte op en zelfs toen had ik nog niet het besef dat ik bij de beste 3 zat en toen de poster in beeld kwam met mijn ontwerp had ik het niet meer. Ik barstte uit in tranen van geluk en kon het eigenlijk nog steeds niet geloven. Als straks de poster op de deurmat valt kan ik er toch echt niet meer omheen. Wat een feestje is dit en wat ben ik trots op mijn prestatie en dankbaar dat hobby met de paplepel is ingegoten. Hier is dan de poster voor het ART Specially Stempel event 2016!!
Vandaag (27-10-15)  viel dan DE envelop in de brievenbus en wat een fantastische inhoud. Ik dacht alleen 1 poster, maar er zitten ook flyers bij en de nieuwe stempel die je kunt winnen bij de Winning Monday van Art Specially (meedoen kan tot 01-11-15)


4 opmerkingen:

 1. Ik vind het een "posterkaart" , hij is super 😃

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En het is een posterkaart geworden yeah, gefeliciteerd

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd!! Prachtige opzet van stempels, kleuren en stencils.
  super mooi!!
  Fijne tijd op de Art-Specially.
  Ik heb je blog gevonden via je house mouse kaarten waarmee je mee doet aan de challenge.
  En ik zag in de sitebar je poster staan.....dus even verder gekeken of jij diegene was met deze creatie. Super!!
  fijne dag.
  groetjes Dora

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je me op deze manier gevonden hebt. De laatste tijd vind ik veel leuke blogs om aan mee te doen. Kaarten maken is gewoon verslavend. Haha

   Verwijderen