Google+ Followers

woensdag 3 juni 2015

ATC swap mei
In de maand mei heb ik meegedaan met 2 ATC swaps. De eerste is van Joy met het thema zee, hartstikke leuk natuurlijk! Ik ben aan de slag gegaan met de nieuwste zee stempels en papierblok van Joy. De schelp en zeester zijn van Marianne Design. De randen heb ik een oud randje gegeven met een edge scraper. Visnet stempeltje is gestempeld met Versamark en white embossing powder. Bij deze swap heb ik 4 kaartjes opgestuurd en 4 hele leuke verschillende terug gekregen.

Deze maand besloot ook Art Specially een ATC swap te organiseren. Met uiteraard als thema de Just Chill Men stempellap van het afgelopen event. Je kon meedoen vanaf 3 kaartjes, het leek mij leuk om met 6 kaartjes mee te doen. hiervoor heb ik 2 setjes van 3 kaartjes gemaakt. Ik had meteen een leuk idee met het moer stempeltje, namelijk: Het kan me geen moer schelen! Voor de andere kaartjes heb ik een hele oude techniek uit de kast getrokken: shadowpaint! Met de liner heb ik de tekst geschreven en de lijnen getrokken. Daarna heb ik de stempel gestempeld en hem afgedekt met liquid masking
film. Tot slot de achtergrond gekleurd met shadowpaint, gestempeld met Distress ink en de gitaar ingekleurd. Hier ook een foto met de kaartjes die ik net heb ontvangen. 
Materialen:
 - Joy!Crafts Clear stamps - At the sea 6410/0345 -
- Joy papierblok At the sea 6011/0312 15 x 30 cm -
 - CreaLies Bits & Pieces stamps no. 8 -
- Banner stempel -
- Marianne Design  Creatables  Anker/Zeester (LR0232) -
 - Marianne Design Creatable Schelpen (LR0230) -
 - Art Specially Stempellap Men Just Chill 2015 -
- Liquid Masking film -
- Schadowpaint -
- Shadow liner -
- Distress ink -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten